Siječanj 18, 2022 1304 MOK.hr

Započele prijave za izbor Najljepše mame Hrvatske

Započele prijave za izbor Najljepše mame Hrvatske Izvor: MOK.hr
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Organizacijski tim izbora za Najljepšu mamu Hrvatske uputio je danas poziv svim zainteresiranim mama da se prijave na ovogodišnji peti, jubilarni izbor. - piše portal Šibenik news

 

"Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske prava je prilika da se majke odlično zabave, opuste, pokažu svoje talente i pronađu nove prijateljice. Naše natjecanje u Hrvatskoj uspješno ulazi u petu godinu. Mame će ovim natjecanjem dobiti priliku promovirati ono čim se bave, a poučeni dosadašnjim iskustvom, pokrenuti odlične poslove i izvrsne suradnje koje se baziraju na novim prijateljstvima. Valja istaknuti da imamo dvije kategorije, od 23 do 39 i od 40 do 53 godine, odnosno Dijamant kategorija, a svake godine imamo i 7 popratnih lenti", kažu organizatori.

U mailu je potrebno napisati da se želite prijaviti na natjecanje, a potom  će vam tima NMH poslati  mail s Pravilnikom, prijavnicom i svim informacijama koje su potrebne kako bi vaša prijava bila važeća.

Svoje prijave možete slati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 31. siječnja 2022. godine.

Iz tima NMH naglašavaju kako su za dvije pobjednice pripremljene i bogate nagrade, ali da misle i na ostale.

Rizk Casino Bonus

"Svakako smo mislili na baš sve mame koje će doći u Šibenik. Naime, uz poklon pakete koje će dobiti odmah po dolasku, za mame pripremamo i zajedničku izlet, kao i ekskluzivnu večeru kraj bazena uz DJ-a. Naše natjecateljice u drugom izlazu nosit će i kreacije dizajnerice Ivane Filipović koja se krije iza branda Vibela design, a pripremili smo i još neka iznenađenja", ističe Maja Gnjidić Verdecchia vlasnica licencije NMH

 Finale će se održati u Šibeniku, 7. svibnja u 21 sat, u Kući umjetnosti Arsen.

Vaša reakcija na članak
djelomob1.jpg