Srpanj 22, 2021

Dvije godine uspješnog poslovanja - popusti do 55% u DANKÜCHEN STUDIJU na sve modele kuhinja

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Idealno vrijeme za uređenje doma i odabir nove kuhinje iz snova. A kad tome dodamo popuste do 55% na sve modele kuhinja, isksustvo izrade preko 50 godina, kvalitetne i moderno dizajanirane kuhinje imate razloge više za posjet DanKūchen studiju u Šibeniku ovog kolovoza.

Obiteljsko poduzeće DanKūchen jedno je od najpopularnijih proizvođača kuhinja u Linzu u Austriji, a poslijednje dvije godine uspješno posluje i u Šibeniku.

A kada dođete u DanKūchen studio uz savjete profesionalnih i ljubaznih djelatnika sve nedoumice nestat će za tren.

Ono što DanKūchen kuhinje karakterizira je prije svega veći radni prostor te dvostruka sigurnost tj. dvostruka ovjesna šipka kod visećih elemenata. Umjesto standardnih 16 mm kod DAN kuhinja je stabilan kuhinjski korpus od 18 mm, te staklene bočne stranice na ladicama. Veći UX kuhinjski korpus dobivate po cijeni standarnog, a ladice u podnožju omogućuju dodati radni prostor. Zahvaljujući Blumotion tehnologijom lupanja vratima kuhinjskih elemenata postaju prošlost – poručili su iz DanKūchena.

Nadasve prihvatljiva cijena i iznimno visoka kvaliteta i moderan dizajn bili su razlozi da više od milijun ljudi posjeduje DanKüchen kuhinju. U njihovom studiju u Šibeniku možete vidjeti kvalitetu i dizajn kuhinja kakav već dugo vremena niste imali prilike vidjeti na ovom području.

Bogata ponuda klasičnih ili modernih kuhinja uz mogućnosti kombiniranja omogućavaju izradu kuhinje baš po Vašem ukusu.

U DanKūchen studiju, do kraja kolovoza, odobravaju popust do 55% na sve modele kuhinja.  

Da bi i Vi ugrabili popuste i uvjerili se u kvalitetu i moderan dizajn DanKūchen kuhinja požurite do njih od ponedjeljka do petka od 12 do 19 sati ili subotom od 9 do 13 sati.

Više informacija pronaći ćete i na Internet stranici https://dankuchen-sibenik.com/, a sve novosti možete pratiti i putem https://web.facebook.com/DANkuchen-Studio-%C5%A0ibenik-572924659875788/.

Na adresi I. Meštrovića 18a u Crnici DAN kuhinja iz snova čeka na Vas.