Srpanj 19, 2021 1625 Pixabay

Dogovorio izvođenje građevinskih radova, uzeo predujam i nije izveo radove

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom osumnjičenim za prijevaru na štetu 65-godišnjakinje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni tijekom ožujka 2021.g. dogovorio izvođenje građevinskih radova na kući oštećene kojom prilikom mu je oštećena isplatila i predujam od 10 tisuća kuna. Nakon isplate predujma osumnjičeni nije izveo radove niti se javljao na pozive oštećene.

Protiv osumnjičenika će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Proteklog vikenda na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, izdvajamo tri krađe:
- u popodnevnim satima 15. srpnja u Vodicama, nepoznati počinitelj je maloljetniku otuđio odloženi bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna,
- u večernjim satima 16. srpnja u Šibeniku, nepoznati počinitelj je 47-godišnjem mađarskom državljaninu otuđio novčanik s novcem i dokumentima,
- u noći 13./14. srpnja u Tisnom, nepoznati počinitelj je otuđio osobni automobil 30-godišnjaka koji je bio parkiran na neoznačenom parkirnom mjestu, vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja i pronalaska otuđenih stvari. 
 

 
djelomob1.jpg