Srpanj 22, 2021 922

Župan dr. sc. Marko Jelić održao sastanak s gradonačelnikom Vodica

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

Župan Šibensko-kninske županije dr.sc. Marko Jelić  sastao se danas s gradonačelnikom Grada Vodica g. Antom Cukrovom. Povod sastanku je namjera i odlučnost u rješavanju dugogodišnjih imovinsko-pravnih odnosa te priprema dokumentacije za proširenje školske zgrade Osnovne škole Vodice.

Proširenjem školske zgrade stekli bi se uvjeti za jednosmjenski rad škole, a već su učinjeni prvi koraci ka postizanju tog cilja.

Na sastanku U Vodicama sudjelovala je i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Šibensko-kninske županije mr.sc. Marlena Floigl te se razgovaralo i o suradnji Grada i Županije po pitanju nastavka  stvaranja preduvjeta za uspostavu Centra za posjetitelje Šibensko-kninske županije.

„Posjetiteljski centar u Vodicama obogatit će se turističku ponudu grada Vodica i Šibensko-kninske županije te će bit će svojevrstan spomenik suhozidnoj tradicijskoj gradnji koja je tako svojstvena našem podneblju“, kazao je župan dr.sc. Marko Jelić naglasivši kako je izuzetno zadovoljan suradnjom s gradonačelnikom Cukrovom.

 

„Uvjeren sam kako će se naša suradnja s  vremenom samo produbljivati, na korist svih građana Grada Vodica i Šibensko-kninske županije.“, zaključio je župan, što je na obostrano zadovoljstvo potvrdio i gradonačelnik Ante Cukrov

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 22 Srpanj 2021 15:53
djelomob1.jpg